Каталог насіння сезон 2024-2025 в інтернет магазині насіння та рослин. Сторінка №60
Арт.30-219 Виробник Hem Zaden, Нідерланди. Профнасіння. Ранньостиглий сорт ревеню з вегетаційним періодом 30-40 днів. Листя велике, злегка гофроване, зібране в розетку. Черешки товсті, соковиті, ніжні, з солодкувато-кислим смаком. Містять яблучну та лимонну кислоту вітаміни В, С, солі калію, фосфор, магній, залізо, багаті фруктозою та білками. Використовують черешки для приготування варенья, ..
Арт.21409 Виробник Геліос ( Україна). Одна з ранніх багаторічних культур. Молоді черешки містять багато яблучної та лимонної кислоти, вітаміну С, каротину, фенольних сполук. Використовують для споживання у свіжому вигляді, приготування компотів, желе, консервації. У народній медицині застосовують як проносний засіб, а також для покращення травлення та обміну речовин. Український сорт.
..
Арт.23-002 Виробник Lucky Seed. Профнасіння. Ранній 22-25 днів сорт редису. Коренеплоди округлої форми діаметром 3-4 см і вагою близько 30 г, насичено-червоні ззовні, білосніжні всередині, не грубіють і не утворюють порожнин, не гірчать. Стійкий до хвороб. Листова розетка відмінно захищає рослини від бур'янів. Не піддається стрілкуванню і не розтріскується.
..
Арт.21389 Виробник Геліос ( Україна). Економпакет 15г. Дуже яскрава суміш ранньої та середньо-ранньої редиски округлої форми. Період дозрівання від 23 до 30 днів. Коренеплоди мають різноманітне забарвлення: червоне, рожеве, жовте, фіолетове. Такий яскравий букет дуже привабливо виглядає у салатах, що з успіхом використовується для оформлення різних страв. Вирощується у відкритому ґрунті та під..
Арт.30-083 Виробник Wing Seed ( Голландія). Профнасіння. Середньоранній сорт редиски з вегетаційним періодом 28-30 днів. Коренеплоди округлої форми, яскраво-червоного кольору, діаметром 4-6 см, з білою, хрусткою, приємною на смак м'якоттю. Сорт стійкий до стрілкування і в'ялості коренеплодів, не має внутрішніх порожнин. Рекомендований для вирощування у відкритому грунті і в парниках.
..
Арт. 30-446 Виробник Clause, Франція. Ранній всесезонний сорт редиски для вирощування у закритому та відкритому ґрунті. Коренеплоди високої якості, однорідні, округлої форми, яскраво-червоного забарвлення, діаметром 3-4 см. Мають привабливий вигляд і відмінні смакові якості, щільні, хрусткі, без гіркоти.
..
Арт.60006 Виробник « Смачний» ( Україна). Високоврожайний середньопізній сорт редиски. Вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплід видовжено-циліндричної форми, білого кольору, довжиною до 15 см, масою 35-40 г. М'якуш білий, соковитий, слабогострий на смак. Сорт стійкий до стрілкування та високих температур. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.
..
Арт.21372 Виробник Геліос ( Україна). Сорт середньостиглий. Період від сходів до стиглості 25-28 днів. Розетка стояча, листя середнє, зелене. Коренеплід білий, округлоовальної форми. Довжина коренеплоду 6-8 см, діаметр 5-7 см. М'якуш білий, соковитий, ніжний. Коренеплід на 1/4 занурений у ґрунт, легко висмикується. Маса коренеплоду 122-175 г. Смакові якості добрі.
..
Арт.30-016 Виробник Wing Seed ( Голандия). Профнасіння. Середньоранній сорт редиски. Період від сходів до збору врожаю 23-30 днів. Коренеплід округлий, рожево-червоний з білим кінчиком, масою 14-25 г. М'якоть біла або біло-рожева, соковита, слабоострого смаку. Гібрид відносно стійкий до цвітіння та розтріскування. Використовують у свіжому вигляді, для приготування салатів.
..
Арт.60012 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранньостиглий високоврожайний сорт редиски. Вегетаційний період 20-25 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди вирівняні циліндричної форми, червоного кольору з білим хвостиком, масою 18-20 г. М'якуш білого забарвлення, ніжний, соковитий, без гіркоти. Сорт стійкий до стрілкування, характеризується високою товарністю плодів. Ре..
Арт.60014 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранньостиглий сорт редиски. Вегетаційний період 25-28 днів. Коренеплід округлої форми, червоний з білим кінчиком. М'якуш білий, щільний, соковитий на смак середньо-гострий. Цінується за вміст хімічних сполук та ферментів, які покращують обмін речовин в організмі. Вирощують у теплицях, парниках та у відкритому грунті.
..
Арт.30-236 Виробник Anseme , Італія . Профнасіння. Високоврожайний сорт зимової редьки. Вегетаційний період – 50-55 днів. Плоди великі, конічної форми, насиченого червоного кольору. М'якуш білий, соковитий, хрусткий, з ніжним, злегка пікантним смаком. Редька має ідеально збалансований вітамінний склад. Рекордсмен за кількістю ефірних олій та вільних органічних кислот, містить велику кіль..
Арт.30-936 Виробник Nong Woo Bio ( Корея). Ранньостиглий сорт зимової редьки. Період від сходів до збору врожаю -50-60 днів. Формує коренеплоди округлої форми, білого кольору, масою 200-300 г. М'якуш білосніжний, соковитий, хрусткий, слабогострий на смак. Коренеплоди розташовані поверхнево, легко вириваються з грунту.
..
Арт.21361 Виробник Геліос ( Україна). Холодостійка культура, сходи легко витримують заморозки до -2-3 градусів С. Оптимальна температура для розвитку та зростання 18-20 градусів. При більш високих температурах та нестачі вологи у ґрунті формуються коренеплоди з грубою м'якоттю, гірким смаком, рослина може швидко стрілкуватися без утворення коренеплодів. Редька – цінна культура. Сприя..
Арт.60009 Виробник « Смачний» ( Україна). Чорна редька — найкращий сорт, оскільки застосовується не тільки в кулінарії, але і медицині, а її користь при лікуванні бронхітів і простудних захворювань доведена багатовіковою практикою. Гострота м'якоті подобається багатьом кухарям, оскільки поєднується з будь-якими інгредієнтами. Овоч відмінно доповнює м'ясні страви, ..