Каталог насіння сезон 2023-2024 в інтернет магазині насіння та рослин. Сторінка №8
Арт.65417 Виробник Seedera ( Україна). Бруква – культура стійка до заморозків, вимоглива до вологи. Вирощують посівом насіння на розсаду або висівають насіння у відкритий ґрунт. Сорт не вимогливий до ґрунтів. Період вегетації – 90–130 днів. Коренеплоди круглі, м’якуш солодкий. Збирають коренеплоди до настання заморозків, вживають – свіжими, вареними, маринова..
Арт.85-073 Виробник Легутко ( Польща) Багаторічна красиво квітуча кущова рослина заввишки 1,5...2м. Квіткові кисті-султани складаються з безлічі дрібних квіточок білого забарвлення, пахнуть медом. Добре росте, як на сонячних, так і на напівзатінених ділянках. Цвітіння дуже рясне і довготривале з липня до вересня. Після цвітіння обрізають до самого низу.
..
Арт.87-061 Виробник Легутко ( Польща) Багаторічна красиво квітуча кущова рослина заввишки 1,5...2м. Квіткові кисті-султани складаються з безлічі дрібних квіточок фіолетово-синього забарвлення, пахнуть медом. Добре росте, як на сонячних, так і на напівзатінених ділянках. Цвітіння дуже рясне і довготривале з липня до вересня. Після цвітіння обрізають до самого низу.
..
Арт.21462 Виробник « Смачний» ( Україна) Середньостиглий сорт буряка. Вегетаційний період 95-100 днів. Плоди плоскої форми, заглиблені до половини, темно-червоного кольору з фіолетовим відтінком та гладкою шкіркою, масою 200-400г, соковиті, солодкі. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для переробки та тривалого зберігання. Насіння висівають відразу на постійне місце у ..
Арт.65176 Виробник Seedera ( Украина). Економпакет 20г. Пізньостиглий високоврожайний сорт столового буряку. Період вегетації від сходів до технічної стиглості 130 днів. Коренеплоди округлої форми, з гладкою поверхнею, темно-червоного кольору. М’якоть рівномірного темно-бордового кольору без радіальних кілець, з високими смаковими якостями. Сорт цінується за стабільно високу врожайність ..
Арт.21466 Виробник « Смачний» ( Україна) Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період – 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою 250-500 г. М'якуш інтенсивного темно-червоного кольору без радіальних кілець, солодкий і ніжний. Сорт відносно стійкий до хвороб та порівняно посухостійкий. Маэ хорошу лежкість при зимовому зберіганні. Рекомен..
Арт.22291 Виробник Геліос ( Україна). Економпакет 10г. Популярний, середньостиглий, високоврожайний сорт. Коренеплоди округлої форми, масою 250-500 г, до половини заглиблені в ґрунт. М’якуш темно–червоний з бордовим відтінком, ніжний, щільний, солодкий. Сорт відносно стійкий до захворювань, відмінно зберігається в зимовий період. Універсального призначення. ..
Арт.21460 Виробник « Смачний» ( Україна) Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита з вираженими радіальними кільцями біло-рожевого забарвлення. Сорт цінується за вирівняність коренеплодів та великий вміст амінокислот. Сор..
Арт.21467 Виробник « Смачний» ( Україна) Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного кольору з бордовим відтінком, без радіальних кілець, соковита та ніжна. Смакові якості відмінні. Добре зберігається. Сорт стійкий до гнилі. Насінн..
Арт.30239 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Новий ранній багаторостковий гібрид буряка для посіву у першому і другому обороті. Коренеплоди округлої форми, гладкі, вирівняні за розміром, мають високу товарність і якість. У розрізі відсутні концентричні білі кільця. Гібрид придатний не тільки як рання весняна продукція, але і для зберігання, при посіві в другому обороті. Насіння висівають від..
Арт.30009 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Середньоранній сорт столового буряка для зберігання, переробки та використання у свіжому вигляді. Вегетаційний період 90-95 днів. Плоди насиченого темно-червоного кольору, однорідні, циліндричної форми, довжиною 20 см. Мають малу площу кріплення бадилля, у розрізі відсутні білі кільця. Рекомендується для сівби з початку квітня до початку липня. На..
Арт.30240 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Середньоранній сорт столового буряка з якісними коренеплодами для використання у свіжому вигляді, зберігання та переробки. Коренеплоди округлі, темно-червоні, без радіальних кілець, місце прикріплення бадилля дуже маленьке. Має відмінні смакові якості. Підходить для дуже ранніх термінів сівби, не стрілкується.. Насіння висівають відразу на постійн..
Арт.65178 Виробник Seedera ( Украина). Коренеплід середніх розмірів вагою 200 – 350 г, округлої форми, з гладкою поверхнею. Вегетаційний період 100-110 днів. М’якоть темно-червоного кольору, без кілець, приємного солодкого смаку. Сорт має великий попит завдяки високій врожайності і прекрасним смаковим якостям. Стійкий до церкоспорозу та стрілкування.
..
Арт.21532 Виробник « Смачний» ( Україна) Середньостиглий польський сорт столового буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплід циліндричний, діаметром 4-7 см, із загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, масою 200-450 г, занурений у землю до половини, легко виривається. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, соковита, із слабко в..
Арт.65179 Виробник Seedera ( Украина). Економпакет 20г. Пізньостиглий сорт. Період вегетації від сходів до технічної стиглості 130 днів. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоні, довжиною до 15 см з гладкою поверхнею, масою 180-350 г. М’якоть бордово-фіолетова, дуже соковита, щільна, без кілець, ніжна на смак. Вегетаційний період 125-130 днів. Урожайність 7-9 кг/м2. Сорт стійкий до ..
Арт.21533 Виробник « Смачний» ( Україна) Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 120-130 днів від сходу. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець діаметром 4-7 см з невеликим загостреним кінчиком. Має ніжний, соковитий, солодкий смак. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та консервування. Сорт характеризуєть..