• Насіння мікрозелень Крес-салат (10г) опис, характеристики, відгуки

Насіння мікрозелень Крес-салат (10г) опис, характеристики, відгуки

Ціна
29.85 грн.
Є в наявності

Артикул: 65241

Відправка посилок з цибулинами та рослинами: навесні у квітні-травні, восени – у вересні-жовтні

Відправка посилок з насінням: цілий рік протягом 3-х робочих днів, тому переконливо просимо Вас насіння оформляти окремими замовленнями

Перед відправкою посилки очікайте дзвінок менеджера.

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.

За доставку посилки сплачує отримувач

Оплата за доставку здійснюється у відділенні зв’язку

Оплата за товар при отриманні у відділенні зв’язку або на карту Приватбанку

Спосіб оплати можно уточнити під час дзвінка менеджера перед відправкою посилки

Флорасад гарантує відповідність сортів і якість посадкового матеріалу. Якщо щось піде не так - повернемо гроші. Детальніше про умови гарантії читайте тут.

Арт.65241 Виробник SeedEra (Україна). Багатий на вітаміни групи В, вітамін С, каротином, рутином, мікроелементами. Має загальнозміцнюючу дію, покращує травлення, сон і самопочуття, знижує артеріальний тиск. Його соковиту зелень з приємним ніжно-пряним присмаком, широко використовують в кулінарії. Додають у салати, супи і соуси, подають до м’ясних і рибних страв, гарнірів і бутербродів.

Способи вирощування.

1-й спосіб. У грунті.

1. Наповніть лоток грунтом на 4-5 см, повинні залишитися бортики, які будуть тримати проростки.
2. Розподіліть насіння по поверхні грунту, злегка утрамбуйте. Дрібні насіння, такі як брокколі, редис, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Великі насінини повинні усіяти всю поверхню.
3. Зволожте насіння з розпилювача.
4. Накрийте ємність і поставте в темне тепле місце на пару днів (до 5-ти). Щодня провітрюйте, зволожуйте за необхідності. Грунтосуміш повинна бути постійно вологою (але не мокрою!) – як віджата губка.
5. Через 3-5 днів з’являються стебла – тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше світла, тим краще. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
6. Зрізайте, як тільки з’явиться декілька справжніх листків (2-3 см висоти).
7. Грунт можна взяти і використовувати знову. Удобрювати не потрібно – все, що необхідно, є в насінні.

2-й спосіб. Без грунту.

1. Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб вони набрякли і згодом швидше проросли.
2. У нижню частину контейнеру для пророщування налийте води. Від поверхні води до країв ємності повинен залишатися 1 см.
3. Накрийте контейнер верхньою частиною – пластикової сіточкою. Рівномірно розподіліть насіння обраної культури по решітці.
4. Обприскайте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження, і поставте в тепле і світле місце.
5. Коли сіянці проростуть настільки, що їх коріння застрягне в сітці, почніть споліскувати зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази в день. Після ополіскування не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин діставали до води.
6. Зберіть урожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Можливо вас також зацікавить
Насіння мікрозелень Редиска червона Сангрія (10г)
Арт.65242 Виробник SeedEra (Україна). Мікрозелень редиски Сангрія має ...
Насіння мікрозелень Рукола (10г)
Арт.65243 Виробник SeedEra (Україна). Цінується за своєрідне поєднання...
Насіння мікрозелень Сочевиця (10г)
Арт.65244 Виробник SeedEra (Україна). Мікрозелень сочевиці має солодку...
Насіння мікрозелень Цибуля-шніт (10г)
Арт.65245 Виробник SeedEra (Україна). Гострі, запашні й соковиті парос...
Насіння мікрозелень Буряк (10г)
Арт.65236 Виробник SeedEra (Україна). Паростки добре додавати до салат...
Насіння мікрозелень Гірчиця (10г)
Арт.65237 Виробник SeedEra (Україна). Попереджає старіння стінок крово...
Насіння мікрозелень Горох (10г)
Арт.65238 Виробник SeedEra (Україна). Мікрозелень гороху – це мо...
Насіння мікрозелень Дайкон (10г)
Арт.65239 Виробник SeedEra (Україна). Молоді, гострі на смак листочки ...