ТМ Геліос (Україна) - відгуки, характеристики. Сторінка №2
Арт. 21-762 Виробник Геліос (Україна). Середньоранній сорт столового гарбуза, польської селекції. Плоди слабо сплюснуті, незначно сегментовані. Забарвлення в біологічній стиглості жовто-оранжеве. М'якуш плоду світло-оранжевий, щільний, солодкий. Маса 3-4кг. Транспортабельність та лежкість хороші. Призначення універсальне.
..
Арт. 20-461 Виробник Геліос (Україна). Атлант - середньостиглий сорт. Від повних сходів до технічної зрілості 100-110 днів. Рослина плетиста, високоврожайна. Плоди великі, масою 25-30 кг (при інтенсивних умовах вирощування можуть бути до 50-70 кг), округло-овальної форми. Поверхня плоду гладка, оранжевого кольору. М'якуш помаранчевий, ніжний, соковитий, приємно-солодкуватий на смак,..
Арт. 20-291 Виробник Геліос (Україна). Дуже цікавий та рідкісний сорт крупноплодного гарбуза сіро-синього кольору. Рослини міцні, формують довгі пагони на яких зав'язується до 8-10 плодів. Для отримання дуже великих плодів, після перших зав'язей, потрібно прищипувати верхівки . Сорт середньостиглий, плоди видовжені, м'якуш жовто-оранжевого кольору з чудовим вершково-молочним..
Арт. 20-971 Виробник Геліос (Україна). Новинка! Чудовий сорт крупноплідного гарбуза, завезений із США. Рожево-оранжеві плоди мають видовжену форму, деякі з них схожі на банан, інші на веретено. Довжина плодів досягає 1 м і більше, ширина 20-30 см. М'якуш щільний, ніжний, солодкий на смак. Гарбузовий аромат приглушений. Насіння мало, але воно дуже смачне з сильним горіховим ароматом ..
Арт.22138 Виробник Геліос (Україна). Сорт середньостиглий. Рослина довгоплетиста, міцна. Плід середньосплющений, слабосегментований або гладкий. Забарвлення плоду світло-сіре та зеленувато-сіре, без малюнка. М'якуш жовтий, середньої щільності, солодкий, товщиною 4-4,5 см. Сорт стійкий до посухи. Транспортабельність та лежкість плодів хороші.
..
Арт. 21-732 Виробник Геліос (Україна). Середньостиглий сорт, вегетаційний період 100-110 днів. Плоди шаровидні, короткоциліндричні, червоно-коричневі з рожевим відтінком. Маса плодів 6-8кг. Кора тонка, щільна. М’якуш червоно-оранжевий, товщиною 4-8см, хрусткий, солодкий. Вміст цукрів 7-8%, каротину до 25мг/%. Транспортабельність плодів висока, Лежкість до 12 місяців. Сорт майже не..
Арт. 20-473 Виробник Геліос (Україна). Середньоранній, багатонасінний сорт твердокорого гарбуза. Період вегетації – 100-110 днів від появи сходів. Рослина середньоплетуча, з розсіченим, шорстким листям середнього розміру, дуже продуктивна. Невибаглива до умов вирощування та догляду, добре реагує на регулярний полив, внесення добрив. Плоди плоско-округлі, середнього розміру, вагою ..
Арт. 20-163 Виробник Геліос (Україна). Новий сорт, виведений українськими селекціонерами. Один з кращих столових сортів. М’якуш товстий, ніжний, оранжевий, дуже солодкий. Може використовуватись для приготування соку, пюре, різноманітних каш, запіканок тощо. Транспортабельний, дуже врожайний, стійкий до захворювань сорт. &nbs..
Арт.23012 Виробник Геліос (Україна). Дуже ранній сорт порційного гарбуза типу Хоккайдо. Плоди яскраві, оранжево-червоні, краплеподібні, з чудовим горіховим смаком. Сорт дуже врожайний, на одному кущі формує 6-8 плодів. При запіканні можна вживати з ніжною шкіркою, яка надає всій страві яскравого смаку. Рослина стійка до стресів та основних хвороб, зав'язує плоди в екстремальних умовах. Ви..
Арт. 21-734 Виробник Геліос (Україна). Атлант - середньостиглий сорт. Від повних сходів до технічної зрілості 100-110 днів. Рослина плетиста, високоврожайна. Плоди великі, масою 25-30 кг (при інтенсивних умовах вирощування можуть бути до 50-70 кг), округло-овальної форми. Поверхня плоду гладка, оранжевого кольору. М'якуш помаранчевий, ніжний, соковитий, приємно-солодкуватий на смак,..
Арт.65536 Виробник SeedEra (Україна). Ранньостиглий сорт. Кущ компактний. Плоди сплюснутої форми, світло-сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, товстий, соковитий, солодкий. Середня маса плоду 4-7 кг. Сорт столового призначення, довго зберігається (до травня), відрізняється гарною транспортабельністю, стійкістю до несприятливих умов вирощування.
..
Арт. 21-722 Виробник Геліос (Україна). Сорт твердошкірого плетистого гарбуза. Рослина дозріває рано, дуже потужна і продуктивна. Плоди циліндричної форми, великі, середня вага одного сягає 15-20 кг, але є плоди вагою до 30-35 кг. Шкірка темно-зеленого кольору з помаранчевими смужками. М’якуш інтенсивного оранжевого кольору, з відмінним смаком. Насіннева камера маленька, розміщена в..
Арт. 21-735 Виробник Геліос (Україна). Сорт столового гарбуза, виведений в Китаї. Рослина компактна, огудиння коротке. Один з найранніших сортів, плоди невеликі, оранжево-червоні, дуже гарні, м’якуш щільний, яскраво-оранжевий, солодкий. Зберігається більше року. Використовується у лікувальному та дієтичному харчуванні. ..
Арт.21737 Виробник Геліос (Україна). Сорт мускатного гарбуза завезений з Китаю. Термін дозрівання дуже ранній – 85…90 днів. Округлі плоди з чітко позначеними ребрами. Кора тонка, але дуже міцна. М'якуш дуже товстий до 10 см, хрумкий, соковитий, ароматний. За своїми смаковими якостями перевершує всі відомі сорти. З цього гарбуза виходить чудовий ароматний сік, каша та інші діє..
Арт. 21-736 Виробник Геліос (Україна). Середньостиглий сорт. Від сходів до збирання -110 днів. Рослина довгоплетиста, міцна. Плід округлий або округлоплескатий. Середня маса плоду -4-5кг. М’якуш оранжево - жовтий, товшиною 4-5 см,щільний, хрумкий, солодкий. Транспортабельність і лежкість плодів гарна. Один з найкращих столових сортів. &nb..
Арт.20292 Виробник Геліос (Україна). Середньостиглий французький сорт з терміном дозрівання 110-115 днів із компактними кущами. Плоди красиві, ребристі, оранжево-коричневі, вагою 6-8 кг, з ароматною товстою, яскравою, дуже солодкою м'якоттю. У плодах понад 10% сухих речовин. Смакові якості чудові. Зберігається та транспортується відмінно. Насіння дрібне, сірувато-кремове. Використання уні..
Арт.21717 Виробник Геліос (Україна). Унікальний середньоранній сорт (120 днів від висіву до збирання врожаю) американської селекції. Плід округлоциліндричної форми, трохи ребристий. Дозрілий плід жовтий з широкими плямистими смугами. Кора тонка тверда. М'якуш світло-жовтий, слабоволокнистий. Насіння без грубої оболонки. Споживання універсальне.
..
Арт.21738 Виробник Геліос (Україна). Гарбуз із Франції. Один із найкращих десертних сортів гарбуза. Сорт середньостиглий, плоди червоно-жовтогарячі, овальні з сегментованою поверхнею. М'якуш помаранчевий, щільний з високим вмістом каротину. Смакові якості дуже високі. Маса плода 15-20 кг. Сорт комплексно стійкий до захворювань гарбузових культур. Відмінно зберігається та транспортується, ..