Насіння овочевих та ягідних культур в інтернет магазині насіння та рослин. Сторінка №2
Арт. 20-202 Виробник Геліос ( Україна). Період вегетації сорту Алмаз залежить від регіону вирощування і становить 110–150 днів. Плоди мають циліндричну форму, довжина до 17 см, а вага — 200–300 г. Колір стиглих плодів темно–фіолетовий. М'якоть має зеленуватий відтінок, щільну структуру, без гіркоти. Цей сорт відрізняється хорошою стійкістю до вірусних захворюва..
Арт.60002 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранній сорт баклажанів. Характеризується унікальною білою шкіркою плодів. Вегетаційний період становить 95 -100 днів. Кущ має гарно розвинену кореневу систему. Плоди овально-конічної форми, розміром 8 на 18 см, масою 300-400 г. М'якуш білий, без гіркоти, щільний, ніжний. Рекомендується вирощувати баклажан як в плівкових теплицях так і у відкр..
Арт.30441 Виробник United Genetics (Італія). Середньостиглий гібрид-новинка баклажану італійського типу. Гібрид призначений для культивування у відкритому ґрунті. Формує плоди округлої форми, масою 350-400 г, насиченого фіолетового забарвлення. М'якуш білий, щільний, насіння розвивається повільно. Плоди мають універсальні кулінарні властивості: ідеально підходять для запікання в цілому ви..
Арт.20040 Виробник Геліос ( Україна). Новий ранній сорт. Плоди оригінальної форми. Маса плоду від 300 до 700г. М'якуш білий, абсолютно позбавлений гіркоти. При зберіганні не втрачає смакових та товарних якостей. Насіння висівають на глибину до 1 см у добре зволожений ґрунт. При температурі +13 - + 14° С насіння проростає на 15 день, при вищій температурі проростання прискорюється.
..
Арт.30467 Виробник Hem Zaden ( Нідерланди). Не складна у вирощуванні красива горшкова рослина. Формує кущ 30-50 см, рясно вкритий фіолетовими квітами, які перетворюються в компактні плоди, масою 80-100 г. Плід, при дозріванні, змінює колір від білого до жовтого і при відповідних умовах залишається на рослині тривалий час. Баклажани ідеально підходять для вирощування у вуличних контейнерах і го..
Арт.60003 Виробник « Смачний» ( Україна). Середньоранній врожайний сорт, вегетаційний період 110-130 днів. Кущ висотою 50-70 см. Плід циліндричної форми, вагою 140-400 г, в довжину 15-20 см. Шкірка темно-пурпурового кольору, глянцева, з гладкою поверхнею. Сорту характерні високі смакові якості. Призначений для всіх видів кулінарної переробки. Вирощувати рекомендується через розсаду.
..
Арт.20-429 Виробник Геліос ( Україна) Рослина напівштамбова, розлога, висотою до 80 см з великою кількістю плодів. Плоди баклажана Матросик мають смугасте бузково-біле забарвлення, овальної форми, досягають у довжину 15-18 см, їх маса коливається від 150 до 400г. М'якуш без гіркоти та порожнеч, білого кольору, найкраще підходить для приготування ікри та інших кулінарних страв. Ці баклажани..
Арт. 30-583 Виробник Ansem, Італія. Середньоранній сорт для відкритого та закритого ґрунту. Баклажан має великі плоди (до 23 см завдовжки) циліндричної форми. Ніжну м'якоть без гіркуватості покриває темно-фіолетова глянсова шкірка. Сорт чудово підходить для приготування гарнірів до м'ясних страв на грилі та для запікання. Особливості посадки та вирощування Для отримання рясного здо..
Арт.30002а Виробник United Genetics (Італія). Середньоранній гібрид Перфекшн F1 дає технічно стиглі плоди на 95-100 день після сходу. За своїми властивостями вегітації може висаджуватись у всіх агрозонах України. Любить відкриті, добре освітлені ділянки, що прогріваються. Фахівці рекомендують накривати молоді рослинки плівковим покриттям та не висаджувати гібрид до встановлення стабільно теплої по..
Арт.30002 Виробник United Genetics (Італія). Середньоранній гібрид Перфекшн F1 дає технічно стиглі плоди на 95-100 день після сходу. За своїми властивостями вегітації може висаджуватись у всіх агрозонах України. Любить відкриті, добре освітлені ділянки, що прогріваються. Фахівці рекомендують накривати молоді рослинки плівковим покриттям та не висаджувати гібрид до встановлення стабільно тепло..
Арт.65414 Виробник « Seed Era» ( Україна). Середньостиглий сорт баклажана. Вегетаційний період 110-145 днів. Кущ напіврозкидистого типу, висотою 60-80 см. Плоди видовжено-грушовидної форми, фіолетово-чорного кольору в біологічній стиглості, масою 110-200 г, довжиною 18-20 см. М'якуш кремовий, щільний і ніжний. Даний сорт високоврожайний, стійкий до хвороб. Рекомендується вирощува..
Арт.20240 Виробник Геліос ( Україна). Рослина сімейства мальвових, але за способом вирощування та споживання близькі до бобових. Теплолюбний. Висівати в ті ж терміни, що квасоля та гарбузи за схемою 25х30 см з міжряддями 60 см. У їжу використовують 3-6 денну зав'язь довжиною 5-6 см. Бамія – дуже цінний дієтичний продукт. У її плодах багато аскорбінової кислоти, каротину, вітамінів гр..
Арт. 30-442 Виробник United Genetics, Італія. Теплолюбна однорічна трав'яниста ліана висотою 170-200 см. У пазухах листків формуються плоди у вигляді 4-8-гранних стручків пальцевидної форми довжиною від 6 до 30 см. На одній рослині 10-15 зав'язей. Плоди бамії містять слизові речовини і є дієтичним продуктом для харчування хворих на гастрит.
..
Арт.65415б Виробник Насіння Країни ( Україна). Середньопізній поширений сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-100 днів. Рослина компактна, висотою 80-100см. Стручки великі, довжиною 12-15см, містять 5-6 великих бобів овальної форми, відмінних смакових якостей. Зерна в молочно- восковій стиглості біло-зеленого кольору, а в біологічній світло-коричневого. Використовуєть..
Арт.20-975 Виробник Геліос, Україна. Унікальна бобова культура з високими смаковими якостями та дієтичними властивостями. Їх використовують при запальних процесах, як сечогінне і особливо для детоксикації організму. Оскільки цей продукт багатий клітковиною і не має холестерину, він незамінний для діабетиків. Боби Мунг – це унікальна бобова культура з високими смаковими якостями та дієтичн..