Насіння редиски, ріпи, редьки, дайкону, брюкви в інтернет магазині насіння та рослин
Арт.65417 Виробник Seedera ( Україна). Бруква – культура стійка до заморозків, вимоглива до вологи. Вирощують посівом насіння на розсаду або висівають насіння у відкритий ґрунт. Сорт не вимогливий до ґрунтів. Період вегетації – 90–130 днів. Коренеплоди круглі, м’якуш солодкий. Збирають коренеплоди до настання заморозків, вживають – свіжими, вареними, маринова..
Арт.23237 Виробник Геліос ( Україна). Ранньостиглий гібрид дайкону з незвичайним фіолетовим забарвленням. Коренеплід циліндричний, довжиною близько 30 см, діаметром 6-7 см, 3/4 плода виступає над землею і ця частина темно-фіолетова, а частина, що знаходиться в землі, - світло-фіолетова. М'якуш білий, соковитий, негострий. Середня вага коренеплодів до 1 кг. Самурай має лікувальні властивост..
Арт.21359 Виробник Геліос ( Україна). Дайкон (солодка редька), створений у Японії, де й посідає перше місце по посівній площі серед овочів. Саша – ранньостиглий сорт, вегетаційний період 35-45 днів. Використовується у свіжому вигляді. Коренеплід округлий та овально-округлий, довжиною до 10,5 см, білий гладкий. М'якуш білий, ніжний, щільний, дуже соковитий. Маса коренеплоду від 100 до..
Арт.30226 Виробник Nong Woo Bio ( Південна Корея). Ранній гібрид редьки типу Дайкон. Період від посіву до збирання врожаю – 60 днів. Формує однорідні плоди завдовжки 20 см. Масою 0,9-1 кг. Плоди відрізняються своєю вирівняністю та насиченим червоним забарвленням. Мають білу, щільну, соковиту м'якоть, не розтріскуються. Гібрид цінується за чудовий смак та відмінний товарний вигляд.
..
Арт.21389 Виробник Геліос ( Україна). Економпакет 15г. Дуже яскрава суміш ранньої та середньо-ранньої редиски округлої форми. Період дозрівання від 23 до 30 днів. Коренеплоди мають різноманітне забарвлення: червоне, рожеве, жовте, фіолетове. Такий яскравий букет дуже привабливо виглядає у салатах, що з успіхом використовується для оформлення різних страв. Вирощується у відкритому ґрунті та під..
Арт.60006 Виробник « Смачний» ( Україна). Високоврожайний середньопізній сорт редиски. Вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплід видовжено-циліндричної форми, білого кольору, довжиною до 15 см, масою 35-40 г. М'якуш білий, соковитий, слабогострий на смак. Сорт стійкий до стрілкування та високих температур. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.
..
Арт.21372 Виробник Геліос ( Україна). Сорт середньостиглий. Період від сходів до стиглості 25-28 днів. Розетка стояча, листя середнє, зелене. Коренеплід білий, округлоовальної форми. Довжина коренеплоду 6-8 см, діаметр 5-7 см. М'якуш білий, соковитий, ніжний. Коренеплід на 1/4 занурений у ґрунт, легко висмикується. Маса коренеплоду 122-175 г. Смакові якості добрі.
..
Арт.60012 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранньостиглий високоврожайний сорт редиски. Вегетаційний період 20-25 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди вирівняні циліндричної форми, червоного кольору з білим хвостиком, масою 18-20 г. М'якуш білого забарвлення, ніжний, соковитий, без гіркоти. Сорт стійкий до стрілкування, характеризується високою товарністю плодів. Ре..
Арт.60014 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранньостиглий сорт редиски. Вегетаційний період 25-28 днів. Коренеплід округлої форми, червоний з білим кінчиком. М'якуш білий, щільний, соковитий на смак середньо-гострий. Цінується за вміст хімічних сполук та ферментів, які покращують обмін речовин в організмі. Вирощують у теплицях, парниках та у відкритому грунті.
..
Арт.21361 Виробник Геліос ( Україна). Холодостійка культура, сходи легко витримують заморозки до -2-3 градусів С. Оптимальна температура для розвитку та зростання 18-20 градусів. При більш високих температурах та нестачі вологи у ґрунті формуються коренеплоди з грубою м'якоттю, гірким смаком, рослина може швидко стрілкуватися без утворення коренеплодів. Редька – цінна культура. Сприя..
Арт.60009 Виробник « Смачний» ( Україна). Чорна редька — найкращий сорт, оскільки застосовується не тільки в кулінарії, але і медицині, а її користь при лікуванні бронхітів і простудних захворювань доведена багатовіковою практикою. Гострота м'якоті подобається багатьом кухарям, оскільки поєднується з будь-якими інгредієнтами. Овоч відмінно доповнює м'ясні страви, ..
Показано з 1 по 19 з 19 (всього 1 сторінок)