Насіння овочевих та ягідних культур в інтернет магазині насіння та рослин. Сторінка №35
Арт. 21-370 Виробник Геліос ( Україна). Один з найскоростигліших сортів (період від сходів до технічної стиглості 21 день). Коренеплід округлий або еліптичний, гладкий, червоно-малиновий, масою до 20 г. М’якуш білий, соковитий, гострого смаку. Сорту притаманна дружна віддача врожаю, відмінні смакові якості. Придатний для одноразового збирання.
..
Арт. 20-353 Виробник Геліос ( Україна). Один з найскоростигліших сортів (період від сходів до технічної стиглості 21 день). Коренеплід округлий або еліптичний, гладкий, червоно-малиновий, масою до 20 г. М’якуш білий, соковитий, гострого смаку. Сорту притаманна дружна віддача врожаю, відмінні смакові якості. Придатний для одноразового збирання.
..
Арт.60006 Виробник « Смачний» ( Україна). Високоврожайний середньопізній сорт редиски. Вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплід видовжено-циліндричної форми, білого кольору, довжиною до 15 см, масою 35-40 г. М'якуш білий, соковитий, слабогострий на смак. Сорт стійкий до стрілкування та високих температур. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.
..
Арт.21372 Виробник Геліос ( Україна). Сорт середньостиглий. Період від сходів до стиглості 25-28 днів. Розетка стояча, листя середнє, зелене. Коренеплід білий, округлоовальної форми. Довжина коренеплоду 6-8 см, діаметр 5-7 см. М'якуш білий, соковитий, ніжний. Коренеплід на 1/4 занурений у ґрунт, легко висмикується. Маса коренеплоду 122-175 г. Смакові якості добрі.
..
Арт.30-016 Виробник Wing Seed ( Голандия). Профнасіння. Середньоранній сорт редиски. Період від сходів до збору врожаю 23-30 днів. Коренеплід округлий, рожево-червоний з білим кінчиком, масою 14-25 г. М'якоть біла або біло-рожева, соковита, слабоострого смаку. Гібрид відносно стійкий до цвітіння та розтріскування. Використовують у свіжому вигляді, для приготування салатів.
..
Арт.30-994 Виробник Moravo Seed ( Чехія). Сорт ранній, підійде в осінньо-весняної висадці для теплиць і для відкритого грунту. Плоди коренеплоду циліндричні, червоного кольору, з тонким корінцем і тупим кінцем. Редис форум не розтріскується. У теплицях висаджується на початку року, а у відкритий грунт - березень - квітень, липень - серпень. Період дозрівання 31 - 34 днів.
..
Арт.60012 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранньостиглий високоврожайний сорт редиски. Вегетаційний період 20-25 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди вирівняні циліндричної форми, червоного кольору з білим хвостиком, масою 18-20 г. М'якуш білого забарвлення, ніжний, соковитий, без гіркоти. Сорт стійкий до стрілкування, характеризується високою товарністю плодів. Ре..
Арт.60014 Виробник « Смачний» ( Україна). Ранньостиглий сорт редиски. Вегетаційний період 25-28 днів. Коренеплід округлої форми, червоний з білим кінчиком. М'якуш білий, щільний, соковитий на смак середньо-гострий. Цінується за вміст хімічних сполук та ферментів, які покращують обмін речовин в організмі. Вирощують у теплицях, парниках та у відкритому грунті.
..
Арт.30-236 Виробник Anseme , Італія . Профнасіння. Високоврожайний сорт зимової редьки. Вегетаційний період – 50-55 днів. Плоди великі, конічної форми, насиченого червоного кольору. М'якуш білий, соковитий, хрусткий, з ніжним, злегка пікантним смаком. Редька має ідеально збалансований вітамінний склад. Рекордсмен за кількістю ефірних олій та вільних органічних кислот, містить велику кіль..
Арт.30-936 Виробник Nong Woo Bio ( Корея). Ранньостиглий сорт зимової редьки. Період від сходів до збору врожаю -50-60 днів. Формує коренеплоди округлої форми, білого кольору, масою 200-300 г. М'якуш білосніжний, соковитий, хрусткий, слабогострий на смак. Коренеплоди розташовані поверхнево, легко вириваються з грунту.
..
Арт. 21-379 Виробник Геліос ( Україна). Новинка на ринку України. Чудовий сорт, що має гарний товарний вигляд та відмінні смакові якості. Маючи всі лікувальні властивості чорної редьки, червона редька набагато ніжніша та солодша. Її можна вживати навіть людям з хворобами шлунку та кишківника. Редька стимулює роботу травного тракту, лікує сечокам'яну та жовчокам'яну хворобу, ефективна п..
Арт. 21-378 Виробник Геліос ( Україна). Різновид зимової редьки, завезеної з Китаю. Порівняно з традиційними сортами у Лобо більш ніжний і солодкий мя’куш і за смаком вона нагадує редис. За вмістом заліза, калію, магнію та кальцію Лобо посідає 1-ше місце серед овочів. В її коренеплодах багато вітамінів, ферментів, мінеральних солей та антибіотиків. Вона лікує багато захворюван..
Арт.21361 Виробник Геліос ( Україна). Холодостійка культура, сходи легко витримують заморозки до -2-3 градусів С. Оптимальна температура для розвитку та зростання 18-20 градусів. При більш високих температурах та нестачі вологи у ґрунті формуються коренеплоди з грубою м'якоттю, гірким смаком, рослина може швидко стрілкуватися без утворення коренеплодів. Редька – цінна культура. Сприя..
Арт.60009 Виробник « Смачний» ( Україна). Чорна редька — найкращий сорт, оскільки застосовується не тільки в кулінарії, але і медицині, а її користь при лікуванні бронхітів і простудних захворювань доведена багатовіковою практикою. Гострота м'якоті подобається багатьом кухарям, оскільки поєднується з будь-якими інгредієнтами. Овоч відмінно доповнює м'ясні страви, ..