Насіння овочевих та ягідних культур в інтернет магазині насіння та рослин. Сторінка №47
Арт.30292 Виробник Bejo Zaden ( Нідерланди). Середньоранній (110 днів) сорт червоної салатної цибулі, адаптований до різних умов вирощування. Незважаючи на відносну ранньостиглість, чудово зберігається. Цибулини середнього розміру, масою 50-120 г, щільні, привабливого червоного кольору, що залишається на цибулиці і не «забарвлює» ні ніж, ні компоненти салату. Має чудові смакові яко..
Арт.30-100 Виробник United Genetics (Італія). Профнасіння. Гібрид цибулі з насиченим темно-червоним забарвленням. Великі круглі цибулини з дуже тонкою шийкою мають середню гостроту, вміст сухих речовин 10-12%. Гібрид прекрасно зберігається, стійкий до рожевої гнилі та ранньої цвітушності. Вегетаційний період 110-115 днів. Висока продуктивність однорідних цибулин.
..
Арт. 20-467 Виробник Геліос ( Україна). Ранньостиглий сорт ріпчастої цибулі з однорічним циклом розвитку. Вегетаційний період 72-85 днів. Цибулина кулястої форми, фіолетово-рожевого кольору зі сріблястим відтінком, масою 60-90 г. Врожайність 2,6-3,5 кг/м2 . Відзначається високою стійкістю до хвороб.
..
Арт. 20-770 Виробник Геліос ( Україна). Напівгостра цибуля, середнього строку дозрівання, з цибулинами округлої форми вагою 120-200 г. Цибуля салатного призначення, дуже смачна, зберігається до січня. Добре росте в усіх зонах України. Формує цибулину за один сезон. Дуже стійка до хвороб. Голандський сорт.
..
Арт. 20-019 Виробник Геліос ( Україна). Сорт гострий, врожайний, відмінно зберігається. Середньостиглий. Маса цибулини 60-100 г. Може вирощуватись в однорічній і дворічній культурі. Для отримання товарної цибулини посів проводити в ранні строки. Можливий розсадний і безрозсадний спосіб вирощування. Врожайність до 5 кг з кв м.
..
Арт.30-628 Виробник Bejo Zaden, Нідерланди. Цибуля ріпчаста Тамара F1 має округлі, однакові за розміром, щільні цибулини золотисто-бронзового кольору. Верхні луски мають відмінну покривну здатність і оберігають цибулю від пошкоджень при зборі, транспортуванні і зберіганні. Внутрішні луски пружні, хрусткі, соковиті. Смак приємний, помірно-солодкуватий, насичений. Вміст сухих речовин – 11,8%. ..
Арт.30-629 Виробник Nunhems Zaden, Нідерланди. Рослина має добре розвинену кореневу систему і нарощує значну листову масу. При належному догляді формує цибулини великого розміру з прекрасними смаковими і товарними характеристиками. Не схильна до рожевої гнилі коренів і фузаріозу. Цибулини округлої форми, мають жорсткі і тверді луски золотистого кольору. Внутрішні луски білі, дуже товсті, щільно пр..
Арт.20779 Виробник « Смачний» ( Україна). Високоврожайний середньостиглий сорт гострої цибулі. Вегетаційний період 110-115 днів від сходів до технічної стиглості. Цибулини округлої форми, щільні, масою 95-125 г. Зовнішні сухі луски коричнево-бронзового забарвлення, внутрішні соковиті луски білого кольору. Сорт чудово зберігається. Відносно стійкий до переноспорозу, фузаріозу та коре..
Арт.20196 Виробник Геліос ( Україна). Цибуля Шалот - дворічна рослина. Цибулина Шалота складається з багатьох часточок, як часник. Вона менша, ніж у цибулі, але дозріває раніше і зберігається чудово. Найчастіше Шалот вирощують заради негострої, ніжної, смачної зелені. Можлива весняна та осіння посадка. Шалот дуже живучий - він багаторазово замерзає і розморожується, не втрачаючи здатності до в..
Арт.60071 Виробник « Смачний» ( Україна). Німецький перевірений часом сорт. Штутгартен Різен – універсальна, ріпчаста цибуля з високою врожайністю. З 1 кв.м можна зібрати 5 кг цибулі. Термін зберігання урожаю – до 10 місяців. Цибулини великі, з білою м'якоттю та жовто-коричневими лусочками. Середня вага – 150 г, при вирощуванні на сприятливому ґрунті, вага дося..
Арт.65472 Виробник Seed Era ( Україна). Популярний сорт салатної цибулі. Вегетаційний період 138-150 днів. Середня маса цибулини 200-300 г, окремі екземпляри досягають 700 г. Забарвлення стиглих цибулин фіолетове, а в процесі росту слабко-рожеве. Вміст ефірних олій та солодкість цибулі залежить від виду ґрунту та способу вирощування. Для отримання солодких цибулин потрібно вирощувати..
Арт.28979 Виробник Геліос ( Україна). Дворічна їстівна та лікарська рослина. Утворює розетку листя та товарний коренеплід масою до 200 г і довжиною до 30 см. Листя використовується для приготування салатів, коріння для виготовлення цілющого напою – кава з цикорію. Цей напій не тільки приємний на смак, він лікує хвороби печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, крім того, тонізує роб..
Арт.21951 Виробник Геліос ( Україна). Однорічник. Трав'яниста пряносмакова рослина з дрібними фіолетовими або білуватими квітками. Використовується вся надземна частина рослини до цвітіння або на початку. Свіжу зелень чаберу використовують у салатах, супах при засолюванні овочів, грибів. У засушеному вигляді аромат чаберу посилюється та його використовують для ароматизації багатьох страв, ..
Арт.30384 Виробник Hem Zaden ( Нідерланди). Багаторічний пахучий кущ висотою 5-10 см. Віддає перевагу легким супісчаним ґрунтам. Покращує смак овочевих страв. Незамінний для приготування жирних, жарених блюд. Містить ефірне масло, у склад якого входять феноли, хінна, кофейна, олеїнова кислота, смоли, жири, мінеральні солі. Використовують як знеболюючий, засіб від судом. Завдяки фенолу має бакт..
Арт.30551 Виробник Hem Zaden ( Нідерланди). Черемша, або цибуля переможна - багаторічна культура, яка однією з перших дає соковиті стебла ранньою весною, як тільки зійде сніг. Ця цибулинна рослина досягає у висоту 30-75 см. Стебло тригранної форми. Листя витягнуте, широке, росте від самої основи. Зелень має насичений часниковий аромат. За вмістом вітаміну С черемша в 10-15 разів перевершує пло..
Арт.20302 Виробник Геліос ( Україна). Чуміза дуже цінна зернова культура, яка, на жаль, не набула поки що належного поширення. Технологія обробітку аналогічна загальновідомому просу, але за врожайністю набагато його перевершує. Є дуже цінним кормом не тільки для свійських тварин та птахів, але й для таких пташок як папуги, канарки тощо. Дуже перспективна культура, яка не потребує великого догл..
Арт.21952 Виробник Геліос ( Україна). Чуфа або земляний мигдаль - нова рослина для наших городників, але культура дуже цікава, що заслуговує на увагу. Ця невибаглива рослина здатна давати велику кількість горішків, що за смаком нагадують мигдаль і широко застосовуються в кулінарії. Під кожним кущем чуфи може вирости понад 100 горішків, які можна їсти сирими, сушеними (попередньо замочивши у во..