ТМ Смачний (Україна) - відгуки, характеристики. Сторінка №13


Арт.60006с Термін придатності спливає у 2024 році. Високоврожайний середньопізній сорт редиски. Вегетаційний період 25-30 днів. Коренеплід видовжено-циліндричної форми, білого кольору, довжиною до 15 см, масою 35-40 г. М'якуш білий, соковитий, слабогострий на смак. Сорт стійкий до стрілкування та високих температур. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. ..
Арт.60012 Виробник «Смачний» (Україна). Ранньостиглий високоврожайний сорт редиски. Вегетаційний період 20-25 днів від сходів до технічної стиглості. Коренеплоди вирівняні циліндричної форми, червоного кольору з білим хвостиком, масою 18-20 г. М'якуш білого забарвлення, ніжний, соковитий, без гіркоти. Сорт стійкий до стрілкування, характеризується високою товарністю плодів. Ре..

У наявності

9.00 грн.

Арт.60013 Виробник «Смачний» (Україна). Сорт ранній, 30 днів. Коренеплоди великі, округлі, яскраво-червоного кольору, в діаметрі 4,5-6 см, масою до 30-45 г. М'якуш білий, ніжний, смачний, соковитий і при цьому щільний. Довго зберігає свої споживчі властивості. Вирощується у відкритому ґрунті. ..
Арт.60014 Виробник «Смачний» (Україна). Ранньостиглий сорт редиски. Вегетаційний період 25-28 днів. Коренеплід округлої форми, червоний з білим кінчиком. М'якуш білий, щільний, соковитий на смак середньо-гострий. Цінується за вміст хімічних сполук та ферментів, які покращують обмін речовин в організмі. Вирощують у теплицях, парниках та у відкритому грунті. ..
Арт.60009 Виробник «Смачний» (Україна). Чорна редька — найкращий сорт, оскільки застосовується не тільки в кулінарії, але і медицині, а її користь при лікуванні бронхітів і простудних захворювань доведена багатовіковою практикою. Гострота м'якоті подобається багатьом кухарям, оскільки поєднується з будь-якими інгредієнтами. Овоч відмінно доповнює м'ясні страви, ..
Арт. 20-118 Виробник ГЕліос (Україна). Чорна редька — найкращий сорт, оскільки застосовується не тільки в кулінарії, але і медицині, а її користь при лікуванні бронхітів і простудних захворювань доведена багатовіковою практикою. Гострота м'якоті подобається багатьом кухарям, оскільки поєднується з будь-якими інгредієнтами. Овоч відмінно доповнює м'ясні страви, салати. ..
Арт.60227 Виробник «Смачний» (Україна). Мангольд – дворічна овочева рослина. Листя велике, слабо пухирчасте, довжиною 25-30 см. Сорт середньостиглий, від сходів до збирання врожаю проходить 90-100 днів. Зелень мангольда не тільки приємна на смак, але й дуже корисна завдяки великій кількості вітамінів, білкових речовин, цукрів та мінеральних солей, кальцію, фосфору та заліза. Сорт..
Арт.22313с Термін придатності спливає у 2025 році. Середньостиглий сорт листового салату. Вегетаційний період 50-55 днів від сходів до технічної стиглості. Листя віялоподібної форми з кучерявими краями, світло-зеленого кольору. На смак ніжні, хрусткі, соковиті, без гіркоти. Сорт має тривалий період споживання. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.  ..
Арт.22313 Виробник Геліос (Україна). Середньостиглий сорт листового салату. Вегетаційний період 50-55 днів від сходів до технічної стиглості. Листя віялоподібної форми з кучерявими краями, світло-зеленого кольору. На смак ніжні, хрусткі, соковиті, без гіркоти. Сорт має тривалий період споживання. Рекомендований для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.  ..
Арт.21629 Виробник Геліос (Україна). Середньоранній високоврожайний сорт томата з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період – 110-115 днів. Плоди великі, серцеподібної форми, масою 250-500 г червоного кольору. М'якуш м'ясистий і дуже солодкий, містить невелику кількість насіння. Відрізняється відносною стійкістю до фітофторозу. Рекомендований для вирощування на шпа..
Арт. 20-083 Виробник Геліос (Україна). Великоплідний сорт раннього строку дозрівання. Висота рослини 1 м, маса плодів від 300 до 600г. Плоди рожево-червоні, серцевидні, м'ясисті, сахаристі з хорошими смаковими якостями. Сорт стійкий до грибкових захворювань. Використовується для салатів у свіжому вигляді та для високоякісного соку. ..
Арт. 22-750 Виробник Геліос (Україна). Ранньостиглий сорт, кущ детермінантний, компактний, висотою 45-50 см. Вегетаційний період - 98-110 днів. Плоди середнього розміру вагою 80-100 г. Високі смакові якості. Сорт придатний для квашення, консервування та вживання у свіжому вигляді. Культура тепло і світлолюбна. Вирощувати можна розсадою або прямим посівом насіння в ґрунт навесні. ..
Арт. 21-797 Виробник Геліос (Україна). Середньостиглий середньорослий сорт томату. Вегетаційний період – 115-125 днів від сходів до масового плодоношення. Плоди плоско-округлої форми, слаборебристі у плодоніжки, червоного кольору, масою - 95-150 г. Характеризується високими смаковими якостями та універсальним використанням. Відносно стійкий до комплексу хвороб. Рекомендований для в..
Арт. 21-630 Виробник Геліос (Україна). Середньоранній високоврожайний середньорослий сорт томата з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період – 110-115 днів. Плоди великі, серцеподібної форми, масою 250-500 г рожевого кольору. М'якуш м'ясистий і дуже солодкий, містить невелику кількість насіння. Відрізняється відносною стійкістю до фітофторозу. Рекомендований для ви..
20%
Арт.60046 Виробник «Смачний» (Україна). Середньостиглий високорослий сорт томату. Вегетаційний період 115-120 днів. Плід овально-серцеподібної форми з носиком, гладкий, слаборебристий, м'ясистий, червоного кольору, масою 100-200 г, відмінного смаку. Використовують для споживання у свіжому вигляді та консервування. Сорт цінується за високу врожайність та стійкість до фітофторозу ..
Арт.60047 Виробник «Смачний» (Україна). Пізньостиглий високорослий сорт томату. Вегетаційний період 135-140 днів. Плоди сливовидної форми, лимонного кольору, масою 80-100 г. Цінується за стабільну врожайність та стійкість до хвороб. Сорт рекомендований для свіжого споживання, консервування та соління, а також для приготування томатної пасти та соків. ..
Арт.60048 Виробник «Смачний» (Україна). Пізньостиглий високорослий сорт томату. Вегетаційний період 135-140 днів. Плоди сливовидної форми, яскраво-червоного забарвлення, масою 90-100 г. Перевагами даного сорту є хороша транспортабельність, лежкість плодів, стійкість до фітофтори, посухи та холодів. Рекомендований для споживання у свіжому вигляді та для консервування. ..
Арт.60049 Виробник «Смачний» (Україна). Де Барао чорний - пізньостиглий індетермінантний сорт томату, період вегетації якого становить 120-130 діб від появи масових сходів до збирання врожаю. Сорт підходить для обробітку як у відкритому, так і захищеному грунті. Характеризується високим виходом якісної продукції, невибагливістю до агротехніки та стійкістю до перепадів температури ..
Арт. 21-777 Виробник Геліос (Україна).  Дуже ранній високоврожайний сорт. Дозріває на 88-93 день після появи сходів. Рослина детермінантна, висотою 60-65 см, плоди соковито-червоного кольору, масою 150-160 г. Смакові якості відмінні. Транспортабельний, завдяки скоростиглості встигає віддати основний урожай до моменту розвитку фітофтори. Для одержання раннього врожаю необхідно вирощу..
Арт. 21-777.1 Виробник Геліос (Україна).  Дуже ранній високоврожайний сорт. Дозріває на 88-93 день після появи сходів. Рослина детермінантна, висотою 60-65 см, плоди соковито-червоного кольору, масою 150-160 г. Смакові якості відмінні. Транспортабельний, завдяки скоростиглості встигає віддати основний урожай до моменту розвитку фітофтори. Для одержання раннього врожаю необхідно вирощуват..
Арт.60051 Виробник «Смачний» (Україна). Ранньостиглий низькорослий сорт томату «Засолочне диво» — універсальний продукт, що має цінний склад. Дозрілі плоди якнайкраще підходять для консервування та маринування. Але також вживаються і у свіжому вигляді, у салатах та закусках. Овоч, завдяки стійкості до механічних пошкоджень, придатний для тривалого зберігання та т..
Показано з 253 по 273 з 301 (всього 15 сторінок)