ТМ Смачний (Україна) - відгуки, характеристики


Арт. 87061 Виробник: «Hem Genetix» Нідерланди. Азіміна Пао-Пао - дводомний морозостійкий великоплідний сорт, адаптований до умов вирощування в Україні. Це рідкісна плодова рослина родини анонових. Сорт відрізняється високою морозостійкістю (до -25 градусів), має підвищену опірність до хвороб. Інші назви цієї рослини: Азіміна трилопатева, бананове дерево, банан Небраски, банан Інді..
Арт.65412 Виробник SeedEra (Україна).Однорічна теплолюбна рослина. Насіння висівають у теплиці провесною на розсаду. Відмінна рослина для вирощування на підвіконні, тому що можна використовувати свіжу зелень протягом тривалого часу. Зелень збирають молоду перед початком цвітіння. У свіжому вигляді базилік додають у салати, гарніри, для ароматизації страв з м'яса та риби, у консервува..
Арт.60001 Виробник «Смачний» (Україна). Період вегетації сорту Алмаз залежить від регіону вирощування і становить 110–150 днів. Плоди мають циліндричну форму, довжина до 17 см, а вага — 200–300 г. Колір стиглих плодів темно–фіолетовий. М'якоть має зеленуватий відтінок, щільну структуру, без гіркоти. Цей сорт відрізняється хорошою стійкістю до вірусних захвор..
Арт.60002 Виробник «Смачний» (Україна). Ранній сорт баклажанів. Характеризується унікальною білою шкіркою плодів. Вегетаційний період становить 95 -100 днів. Кущ має гарно розвинену кореневу систему. Плоди овально-конічної форми, розміром 8 на 18 см, масою 300-400 г. М'якуш білий, без гіркоти, щільний, ніжний. Рекомендується вирощувати баклажан як в плівкових теплицях так і у відкр..
Арт.60003 Виробник «Смачний» (Україна). Середньоранній врожайний сорт, вегетаційний період 110-130 днів. Кущ висотою 50-70 см. Плід циліндричної форми, вагою 140-400 г, в довжину 15-20 см. Шкірка темно-пурпурового кольору, глянцева, з гладкою поверхнею. Сорту характерні високі смакові якості. Призначений для всіх видів кулінарної переробки. Вирощувати рекомендується через розсаду. ..
Арт.65413 Виробник «SeedEra» (Україна). Рослина потужна, заввишки 64-67 см. Формує циліндричні плоди смугастого забарвлення. Довжиною 22-24 см. М’якуш кремово-білий, щільний, без гіркоти. Ідеально підходить для заморожування, консервування та вживання в свіжому вигляді ..
Арт.65414 Виробник «SeedEra» (Україна). Середньостиглий сорт баклажана. Вегетаційний період 110-145 днів. Кущ напіврозкидистого типу, висотою 60-80 см. Плоди видовжено-грушовидної форми, фіолетово-чорного кольору в біологічній стиглості, масою 110-200 г, довжиною 18-20 см. М'якуш кремовий, щільний і ніжний. Даний сорт високоврожайний, стійкий до хвороб. Рекомендується вирощува..
Арт.21462 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий сорт буряка. Вегетаційний період 95-100 днів. Плоди плоскої форми, заглиблені до половини, темно-червоного кольору з фіолетовим відтінком та гладкою шкіркою, масою 200-400г, соковиті, солодкі. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для переробки та тривалого зберігання.Насіння висівають відразу на постійне місце у ..
Арт.21466 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період – 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою 250-500 г. М'якуш інтенсивного темно-червоного кольору без радіальних кілець, солодкий і ніжний. Сорт відносно стійкий до хвороб та порівняно посухостійкий. Маэ хорошу лежкість при зимовому зберіганні. Рекомен..
Арт.21460 Виробник «Смачний» (Україна) Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита з вираженими радіальними кільцями біло-рожевого забарвлення. Сорт цінується за вирівняність коренеплодів та великий вміст амінокислот. Сор..
Арт.21467 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного кольору з бордовим відтінком, без радіальних кілець, соковита та ніжна. Смакові якості відмінні. Добре зберігається. Сорт стійкий до гнилі.Насінн..
Арт.30239 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Новий ранній багаторостковий гібрид буряка для посіву у першому і другому обороті. Коренеплоди округлої форми, гладкі, вирівняні за розміром, мають високу товарність і якість. У розрізі відсутні концентричні білі кільця. Гібрид придатний не тільки як рання весняна продукція, але і для зберігання, при посіві в другому обороті.Насіння висівають від..
Арт.30009 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Середньоранній сорт столового буряка для зберігання, переробки та використання у свіжому вигляді. Вегетаційний період 90-95 днів. Плоди насиченого темно-червоного кольору, однорідні, циліндричної форми, довжиною 20 см. Мають малу площу кріплення бадилля, у розрізі відсутні білі кільця. Рекомендується для сівби з початку квітня до початку липня.На..
Арт.30240 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Середньоранній сорт столового буряка з якісними коренеплодами для використання у свіжому вигляді, зберігання та переробки. Коренеплоди округлі, темно-червоні, без радіальних кілець, місце прикріплення бадилля дуже маленьке. Має відмінні смакові якості. Підходить для дуже ранніх термінів сівби, не стрілкується..Насіння висівають відразу на постійн..
Арт.21532 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий польський сорт столового буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплід циліндричний, діаметром 4-7 см, із загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, масою 200-450 г, занурений у землю до половини, легко виривається. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, соковита, із слабко в..
Арт.21533 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 120-130 днів від сходу. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець діаметром 4-7 см з невеликим загостреним кінчиком. Має ніжний, соковитий, солодкий смак. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та консервування. Сорт характеризуєть..
Арт.60032 Виробник «Смачний» (Україна) Економпакет 20г. Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період 120-130 днів від сходу. Коренеплоди циліндричної форми, темно-червоного кольору, без білих радіальних кілець діаметром 4-7 см з невеликим загостреним кінчиком. Має ніжний, соковитий, солодкий смак. Рекомендується для використання у свіжому вигляді та консервування. Сорт ха..
Арт.65478 Виробник SeedEra (Україна). Дуже ранній сорт столового буряка. Вегетаційний період 80 – 90 днів від сходів. Коренеплоди кулястої форми, темно-червоного кольору з бордовим відтінком, без різко виражених радіальних кілець. Маса - 350-400 г. Цінується за вирівняність коренеплодів та стабільний урожай. Стійкий до стрілкування. Рекомендований для використання у свіжому вигляді та п..

У наявності

12.00 грн.

Арт.65246 Виробник SeedEra (Україна). Дієтична рослинна “устриця”. Значно підвищує іімунітет, сприяє правильній роботі шлунку та кишково-шлункового тракту. Коренеплоди для вживання можна збирати через 100-120 днів після появи сходів. З коренеплодів готують супи, використовують як приправу до м’ясних і рибних страв. З молодого листя готують салати. Насіння висівають рано наве..

У наявності

9.00 грн.

Арт.20376 Виробник «Геліос» (Україна). Ранньостиглий лущильний сорт гороху з вегетаційним періодом від 45 до 60 днів. Відрізняється стійкістю до вилягання та популярних видів захворювань. Зрілий горошок характеризується м'ясистими та соковитими плодами з ніжним смаком. «Альфа» чудово підходить для консервування та заморозки. Підвищений вміст білка, вітаміну С, вугл..

У наявності

9.00 грн.

Арт.60082 Виробник «Смачний» (Україна). Ранньостиглий сорт гороху, період вегетації якого становить 50-60 діб. Сорт характеризується високою врожайністю та дружним дозріванням бобів. Має хорошу стійкість до багатьох захворювань. Підходить для культивування у різних агрозонах України. Горох Лея формує рослину висотою 65-70 см. Боби великі, прямі з тупою верхівкою, досягають у довжину 7-..
Показано з 1 по 21 з 172 (всього 9 сторінок)