ТМ Смачний (Україна) - відгуки, характеристики


Арт. 87061 Виробник: «Hem Genetix» Нідерланди. Азіміна Пао-Пао - дводомний морозостійкий великоплідний сорт, адаптований до умов вирощування в Україні. Це рідкісна плодова рослина родини анонових. Сорт відрізняється високою морозостійкістю (до -25 градусів), має підвищену опірність до хвороб. Інші назви цієї рослини: Азіміна трилопатева, бананове дерево, банан Небраски, банан Інді..
Арт.65412 Виробник SeedEra (Україна).Однорічна теплолюбна рослина. Насіння висівають у теплиці провесною на розсаду. Відмінна рослина для вирощування на підвіконні, тому що можна використовувати свіжу зелень протягом тривалого часу. Зелень збирають молоду перед початком цвітіння. У свіжому вигляді базилік додають у салати, гарніри, для ароматизації страв з м'яса та риби, у консервува..

У наявності

10.00 грн.

Арт. 20-202 Виробник Геліос (Україна). Період вегетації сорту Алмаз залежить від регіону вирощування і становить 110–150 днів. Плоди мають циліндричну форму, довжина до 17 см, а вага — 200–300 г. Колір стиглих плодів темно–фіолетовий. М'якоть має зеленуватий відтінок, щільну структуру, без гіркоти. Цей сорт відрізняється хорошою стійкістю до вірусних захворюва..
Арт.60002 Виробник «Смачний» (Україна). Ранній сорт баклажанів. Характеризується унікальною білою шкіркою плодів. Вегетаційний період становить 95 -100 днів. Кущ має гарно розвинену кореневу систему. Плоди овально-конічної форми, розміром 8 на 18 см, масою 300-400 г. М'якуш білий, без гіркоти, щільний, ніжний. Рекомендується вирощувати баклажан як в плівкових теплицях так і у відкр..
Арт.60003 Виробник «Смачний» (Україна). Середньоранній врожайний сорт, вегетаційний період 110-130 днів. Кущ висотою 50-70 см. Плід циліндричної форми, вагою 140-400 г, в довжину 15-20 см. Шкірка темно-пурпурового кольору, глянцева, з гладкою поверхнею. Сорту характерні високі смакові якості. Призначений для всіх видів кулінарної переробки. Вирощувати рекомендується через розсаду. ..
Арт.65413 Виробник «SeedEra» (Україна). Рослина потужна, заввишки 64-67 см. Формує циліндричні плоди смугастого забарвлення. Довжиною 22-24 см. М’якуш кремово-білий, щільний, без гіркоти. Ідеально підходить для заморожування, консервування та вживання в свіжому вигляді ..
Арт.65414 Виробник «SeedEra» (Україна). Середньостиглий сорт баклажана. Вегетаційний період 110-145 днів. Кущ напіврозкидистого типу, висотою 60-80 см. Плоди видовжено-грушовидної форми, фіолетово-чорного кольору в біологічній стиглості, масою 110-200 г, довжиною 18-20 см. М'якуш кремовий, щільний і ніжний. Даний сорт високоврожайний, стійкий до хвороб. Рекомендується вирощува..
Арт. 21-464 Виробник Геліос (Україна)  Дуже цінна зеленна культура, яка, на жаль, поки що мало поширена. Використовується як рання салатна культура для приготування борщів, салатів, бутербродів, а також як дуже цінна кормова культура. Молоде листя має ніжний шпинатний смак. Після зрізування основної маси, нове листя відростає за 7-10 днів.   ..
Арт. 21-491 Виробник Геліос (Україна)   Ексклюзивний продукт фірми "Асгроу”. Дуже ранній сорт універсального призначення. За сезон можна отримати два врожаї. Перший - при весняному, другий - при літньому посіві. Коренеплід округлої форми, м’якуш темно-бордовий, соковитий, ніжний, щільний. Сорт достатньо холодостійкий, стійкий до стрілкування, добре зберігається..
Арт.21466 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період – 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою 250-500 г. М'якуш інтенсивного темно-червоного кольору без радіальних кілець, солодкий і ніжний. Сорт відносно стійкий до хвороб та порівняно посухостійкий. Маэ хорошу лежкість при зимовому зберіганні. Рекомен..
Арт.60025 Виробник «Смачний» (Україна) Економпакет 20г. Середньостиглий сорт столового буряка. Вегетаційний період – 90-100 днів від появи сходів. Коренеплоди кулястої форми, масою 250-500 г. М'якуш інтенсивного темно-червоного кольору без радіальних кілець, солодкий і ніжний. Сорт відносно стійкий до хвороб та порівняно посухостійкий. Маэ хорошу лежкість при зимовому зберіга..
Арт.21460 Виробник «Смачний» (Україна) Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-110 днів. Коренеплід округлої форми, масою 300-500 г, гладкий. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, дуже соковита з вираженими радіальними кільцями біло-рожевого забарвлення. Сорт цінується за вирівняність коренеплодів та великий вміст амінокислот. Сор..
Арт.21467 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий урожайний сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 105-115 днів. Коренеплоди округлі, з гладкою поверхнею, масою 300-400 г. Внутрішня структура темно-червоного кольору з бордовим відтінком, без радіальних кілець, соковита та ніжна. Смакові якості відмінні. Добре зберігається. Сорт стійкий до гнилі.Насінн..
Арт.21462 Виробник «Смачний» (Україна) Середньостиглий сорт буряка. Вегетаційний період 95-100 днів. Плоди плоскої форми, заглиблені до половини, темно-червоного кольору з фіолетовим відтінком та гладкою шкіркою, масою 200-400г, соковиті, солодкі. Сорт стійкий до стрілкування. Використовується для переробки та тривалого зберігання.Насіння висівають відразу на постійне місце у ..
Арт.30239 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Новий ранній багаторостковий гібрид буряка для посіву у першому і другому обороті. Коренеплоди округлої форми, гладкі, вирівняні за розміром, мають високу товарність і якість. У розрізі відсутні концентричні білі кільця. Гібрид придатний не тільки як рання весняна продукція, але і для зберігання, при посіві в другому обороті.Насіння висівають від..
Арт.30009 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Середньоранній сорт столового буряка для зберігання, переробки та використання у свіжому вигляді. Вегетаційний період 90-95 днів. Плоди насиченого темно-червоного кольору, однорідні, циліндричної форми, довжиною 20 см. Мають малу площу кріплення бадилля, у розрізі відсутні білі кільця. Рекомендується для сівби з початку квітня до початку липня.На..
Арт.30240 Виробник Rijk Zwaan, Нідерланди. Середньоранній сорт столового буряка з якісними коренеплодами для використання у свіжому вигляді, зберігання та переробки. Коренеплоди округлі, темно-червоні, без радіальних кілець, місце прикріплення бадилля дуже маленьке. Має відмінні смакові якості. Підходить для дуже ранніх термінів сівби, не стрілкується..Насіння висівають відразу на постійн..
Арт. 20-431 Виробник Геліос (Україна)  Новинка. Високоврожайний середньостиглий сорт. Період від появи сходів до технічної стиглості 100-120 днів. Коренеплоди округлі, вирівняні, масою 250-300 г. М'якуш соковитий, темно-червоний, без кілець. Смакові якості дуже високі як у сирому, так і у переробленому вигляді. Добре зберігається до весни. Холодо- та жаростійкий сорт, має гарний..
Арт.21532 Виробник Геліос (Україна) Середньостиглий польський сорт столового буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплід циліндричний, діаметром 4-7 см, із загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, масою 200-450 г, занурений у землю до половини, легко виривається. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, соковита, із слабко вираженими ..
Арт.21532 Виробник Геліос (Україна) Середньостиглий польський сорт столового буряка. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-120 днів. Коренеплід циліндричний, діаметром 4-7 см, із загостреним кінчиком, довжиною 15-20 см, масою 200-450 г, занурений у землю до половини, легко виривається. Внутрішня структура темно-червоного кольору, ніжна, соковита, із слабко вираженими ..
Арт. 21-490 Виробник Геліос (Україна)  Середньопізній сорт. Період від появи масових сходів до технічної стиглості - 120-130 днів. Коренеплоди циліндричні, темно-червоного кольору, відмінних смакових якостей. Сорт врожайний, економить площу, добре зберігається. Стійкий до стрілкування.   ..
Показано з 1 по 21 з 219 (всього 11 сторінок)