Насіння мікрозелені в інтернет магазині насіння та рослин


 Арт.  Кил-001 Натуральні килимки з льону дають змогу вирощувати смачну, корисну й завжди свіжу мікрозелень. Розмір килимка 10х17см для контейнера  Переваги килимків: Добре поглинають та утримують воду.  Зручні в використанні – намочили килимок, поставили в контейнер, посіяли та зволожили насіння.  При зрізанні мікрозелені не залишають бруду.  Часто буває, що кокосовий с..
 Арт.65236  Виробник  Seed Era ( Україна).  Паростки добре додавати до салатів та інших страв.  Вони мають тонізуючий ефект завдяки високому вмісту мікроелементів і комплексу вітамінів.  Зміцнюють імунітет, позитивно впливають на систему травлення, покращують настрій. Способи вирощування.1-й спосіб.  У грунті.1.  Наповніть лоток грунтом на 4-5 см, повинні залишитися бортики, які будуть ..
 Арт.65237  Виробник  Seed Era ( Україна).  Попереджає старіння стінок кровоносних судин.  Завдяки перцевому смаку і тонкому аромату додадуть легку гостроту м’ясним і рибним стравам, овочевим салатам і закускам.  Ця пікантна добавка до їжі стимулює апетит і кровообіг. Способи вирощування.1-й спосіб.  У грунті.1.  Наповніть лоток грунтом на 4-5 см, повинні залишитися бортики, які б..
 Арт.65238  Виробник  Seed Era ( Україна).  Мікрозелень гороху – це молоде листя, стебла і вусики.  Всі частини рослини їстівні.  За смаком мікрозелень гороху солодкувата, з м’яким горіховим присмаком.  Містить багато аскорбінової кислоти, різноманітних вітамінів, каротину, клітковини та хлорофілу.  Знижує ймовірність онкологічних захворювань, інфаркту, гіпертонії і гальмує процеси ста..
 Арт.65239  Виробник  Seed Era ( Україна).  Молоді, гострі на смак листочки дайкона багаті вітамінами  A,  B1,  B2,  C,  Р і мінеральними речовинами. Їх вживання підсилює захисні сили організму і стимулює виділення шлункового соку, покращуючи травлення.  Використовується в свіжому вигляді, як чудова добавка до овочевих салатів і м’ясних страв. Способи вирощування.1-й спосіб.  У грунті. ..
 Арт.65240  Виробник  Seed Era ( Україна).  Дуже корисна пряність.  Містить одинадцять видів ефірних масел, сім видів кислот, мінерали, вітаміни, дубильні і багато інших корисних речовин.  Всі вони володіють прекрасними лікарськими властивостями.  Свіжі ніжні листочки коріандру є чудовою закускою, яка збуджує апетит і додає яскравий смак будь-якій страві. Способи вирощування.1-й спосіб.  У ..
 Арт.65241  Виробник  Seed Era ( Україна).  Багатий на вітаміни групи  В, вітамін  С, каротином, рутином, мікроелементами.  Має загальнозміцнюючу дію, покращує травлення, сон і самопочуття, знижує артеріальний тиск.  Його соковиту зелень з приємним ніжно-пряним присмаком, широко використовують в кулінарії.  Додають у салати, супи і соуси, подають до м’ясних і рибних страв, гарнірів і бутербро..
 Арт.65242  Виробник  Seed Era ( Україна).  Мікрозелень редиски  Сангрія має насичений гострий смак з ароматном молодої редиски.  Маленькі паростки мають яскравий червоно-рожевий колір.  У проростках редиски виключно багато фітонцидів та ефірних масел, які є натуральними антибіотиками.  Регулярне вживання мікрозелені редиски сприяє лікуванню авітамінозу, рахіту, цукрового діабету, а також покращує..
 Арт.65243  Виробник  Seed Era ( Україна).  Цінується за своєрідне поєднання ефірних масел, вітамінів, каротину і мінеральних речовин.  Паростки руколи – природне джерело йоду і вітаміну  С.  Досить інтенсивно впливає на обмін речовин в організмі, сприяє виведенню холестерину і підвищення рівня гемоглобіну. Способи вирощування.1-й спосіб.  У грунті.1.  Наповніть лоток грунтом на 4-..
 Арт.65244  Виробник  Seed Era ( Україна).  Мікрозелень сочевиці має солодкуватий, соковитий, пряний присмак.  Молоді листки багаті вітамінами  А,  В1,  В2,  С,  Р і мінеральними речовинами.  Вживання підсилює захисні властивості організму і стимулює виділення шлункового соку, покращує травлення.  Використовують у свіжому вигляді, чудова добавка до овочевих салатів і м’ясних страв. Способи в..
 Арт.65245  Виробник  Seed Era ( Україна).  Гострі, запашні й соковиті паростки використовують в приготуванні овочевих салатів, соусів, омлетів та інших страв.  Містить бета-каротин, рибофлавін, тіамін, вітаміни  В3 та  Р,  B9,  B4, аскорбінову кислоту, величезну кількість макро та мікроелементів, які допомагають позбутися від нестачі вітамінів та мінералів, запобігають застуді й захворюванням шлу..
Показано з 1 по 11 з 11 (всього 1 сторінок)

Способи вирощування.

1-й спосіб. У грунті.

1. Наповніть лоток грунтом на 4-5 см, повинні залишитися бортики, які будуть тримати проростки.
2. Розподіліть насіння по поверхні грунту, злегка утрамбуйте. Дрібні насіння, такі як брокколі, редис, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Великі насінини повинні усіяти всю поверхню.
3. Зволожте насіння з розпилювача.
4. Накрийте ємність і поставте в темне тепле місце на пару днів (до 5-ти). Щодня провітрюйте, зволожуйте за необхідності. Грунтосуміш повинна бути постійно вологою (але не мокрою!) – як віджата губка.
5. Через 3-5 днів з’являються стебла – тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше світла, тим краще. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
6. Зрізайте, як тільки з’явиться декілька справжніх листків (2-3 см висоти).
7. Грунт можна взяти і використовувати знову. Удобрювати не потрібно – все, що необхідно, є в насінні.

2-й спосіб. Без грунту.

1. Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб вони набрякли і згодом швидше проросли.
2. У нижню частину контейнеру для пророщування налийте води. Від поверхні води до країв ємності повинен залишатися 1 см.
3. Накрийте контейнер верхньою частиною – пластикової сіточкою. Рівномірно розподіліть насіння обраної культури по решітці.
4. Обприскайте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження, і поставте в тепле і світле місце.
5. Коли сіянці проростуть настільки, що їх коріння застрягне в сітці, почніть споліскувати зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази в день. Після ополіскування не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин діставали до води.
6. Зберіть урожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день.